MASTI TERMOPLASTICE

Masti termoplastice pentru Cap, Cap-Gat, Cap-Umeri pentru tratamente 3DCRT

Sunt masti termoplastice clasice cu grosimi de 2.4mm, 3mm sau 3.2mm si perforatie uniforma. Materialele termoplastice utilizate sunt rigide asigurand o precizie buna de pozitionare si au un coeficient de contractie redus. In functie de producator pot fi Violet, White, Light Green, Green sau Blue caracteristicile fiind diferite pentru cerinte specifice a unei game mari de clienti. Sunt disponibile modele cu extensie in zona gatului de pana la 9 cm sau masti ORL (Cap-Umeri) .

Pentru un confort sporit al pacientilor si in special pentru minimizarea efectului de claustrofobie exista masti cu orificii: Open Face sau orificii pentru ochi si gura.

Sunt disponibile in toate formatele de sisteme de prindere: S-Type, V-Type, U-Frame, O-Type sau L-Type, P-Type si E-Type fiind compatibile cu sistemele de pozitionare ale tuturor producatorilor consacrati (CIVCO, Q-FIX, ORFIT, BIONIX, KLARITY, MEICEN).

Mastile sunt disponibile in varianta pentru adulti dar si pediatrice.

Masti termoplastice pentru Cap, Cap-Gat, Cap-Umeri pentru tratamente V-MAT si IMRT

Măstile termoplastice pentru tratamente V-MAT si IMRT sunt special construite pentru a asigura o fixare mai rigida, pentru o precizie ridicată. Acest lucru se realizează prin perforație variabilă și tehnici de ranforsare a materialului termoplastic pentru o întindere controlată si uniformă a materialului termoplastic. Fiecare producator are propriul profil de ranforsare si perforație.

Masti termoplastice pentru SRS

Sunt masti dedicate pentru tratamentele de Radiochirurgie stereotactica – SRS. Sunt materiale speciale care asigura o precizie de pozitionare submilimetrica. De regula, mastile SRS se furnizeaza in set de 2 masti: masca inferioara si masca superioara si optional pot fi incluși suporti bucali de tip BiteLok. Necesită sisteme de pozitionare dedicate pentru SRS sau adaptoare SRS pentru sistemele clasice iar prinderea se face cu Push-Pins in 6 puncte.

Alte tipuri de masti

Sunt disponibile si alte tipuri de masti pentru fixarea diverselor zone anatomice cum ar fi: cap-torace, torace, san, pelvis, genunchi si incheieturi.

De asemenea se pot face masti personalizate pentru anumite zone anatomice si sisteme de pozitionare diverse.

Ce spun producatorii...