imagiQ2

Masa radiotransparenta imagiQ2 este varful de gama de la STILLE si este dedicata procedurilor minim invazive precum chirurgia cardiovasculară, managementul durerii, urologie și neurochirurgie – unde precizia și imagistica de înaltă calitate sunt critice. Intregul concept a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu chirurgi de frunte. 

MEDSTONE

Mesele radiotransparente din gama  Medstone sunt disponibile in diverse configuratii și pot fi personalizate pentru a se potrivi diferitelor discipline și proceduri chirurgicale. Aceste mese sunt dezvoltate pentru utilizare specializată în timpul intervențiilor chirurgicale minim invazive, unde precizia și calitatea ridicată a imaginii sunt critice. Doza de radiație emisa de brațul C poate fi redusă semnificativ, menținând aceeași calitate ridicată a imaginii. Blatul din fibra de carbon cu un echivalent 1mm Al .
Mesele radiotransparente STILLE Medstone pentru C-arm contribuie la creșterea eficienței procedurilor cardiovasculare sau de radiologie interventionala si reprezintă o soluție accesibilă cu calitate și fiabilitate oferită de tehnologia suedeză. Cele doua modele disponibile, 3CV si respectiv 5CV, se diferentiaza in special prin capabilitatile de miscare: miscarea orizontala libera sau motorizata, inclinarile Trendelenburg si Tilt

ERCP/Fluoroscopie abdominala

Mesele radiotransparente STILLE Medstone pentru  ERCP sunt ușor de utilizat, fără vibrații și sunt special concepute  pentru o calitate cât mai bună a imaginii în timpul procedurilor fluoroscopice. Aceste mese pentru ERCP si gastroenterologie permit deplasari motorizate atat pe verticala cat si lateral si longitudinal. Medstone 5ERCP ofera de asemenea, inclinare laterala si Trendelenburg. O alta caracteristica foarte importanta, o reprezinta greutatea maxima permisa de 340 kg si care impreuna cu latimea marita a blatului mesei de 66 cm face ca acest model de masa sa fie  foarte utila in cazul procedurilor gastroenterologice.

Neurochirurgie

Mesele radiotransparente STILLE Medstone pentru  neurochirurgie sunt ușor de utilizat, fără vibrații și sunt special concepute  pentru o calitate cât mai bună a imaginii în timpul procedurilor fluoroscopice. Aceste mese pentru  permit deplasari motorizate atat pe verticala cat si lateral si longitudinal. Mesele Medstone 5CV si Medstone 5PM ofera de asemenea, inclinare laterala si Trendelenburg. Masa 3Cv permite deplasarea blatului mesei in plan orizontal, prin miscare libera atat longitudinal cat si transversal.

Urologie

Masa radiotransparenta STILLE Medstone 4URO pentru  urologie/ginecologie este ușor de utilizat, fără vibrații și este special conceputa  pentru o calitate cât mai bună a imaginii în timpul procedurilor. Aceasta masa  permite deplasari motorizate  pe verticala, lateral, longitudinal si ofera de asemenea, Trendelenburg. Exista o gama larga de accesorii dedicate pentru proceduri urologice sau ginecologice care usureaza foarte mult utilizarea mesei. Modelul Medstone 4URO este cel mai des utilizat dar la cerere, se pot face configuratii mai economice cu doar 2 sau 3 miscari motorizate.

Electrofiziologie

Mesele radiotransparente STILLE Medstone pentru  electrofiziologie sunt ușor de utilizat, fără vibrații și sunt special concepute  pentru o calitate cât mai bună a imaginii în timpul procedurilor fluoroscopice. Aceste mese pentru  permit deplasari motorizate atat pe verticala cat si lateral si longitudinal. Optional, se poate configura cu inclinare laterala si Trendelenburg, miscari motorizate.

Terapia durerii

Mesele radiotransparente STILLE Medstone pentru  terapia durerii sunt ușor de utilizat, fără vibrații și sunt special concepute  pentru o calitate cât mai bună a imaginii în timpul procedurilor fluoroscopice. Aceste mese  permit configurarea la cerere a 2-5 deplasari motorizate pentru deplasarea pe verticala, longitudinal, vertical, Tilt sau Trendelenburg. Blatul radiotransparent, cu un coeficient de atenuare echivalent Al 1mm, permite obtinerea de imagini de foarte buna calitate. Suplimentar, in zona capului, atat blatul cat si salteaua au contur facial pentru confortul pacientului in pozitia culcat.