PERNE TERMOPLASTICE SI SALTELE CU VACUUM

Pernele termoplastice Accucushion si saltelele cu vacuum sunt produse utilizate pentru a asigura o pozitionare precisa, confortabila pentru pacient si repetabila in toate sedintele de tratament.

PERNE TERMOPLASTICE KLARITY ACCUCUSHIONS

Klarity AccuCushions sunt instrumente avansate de indexare care oferă pacienților suport sigur, personalizat pentru cap și gât. Aceste perne sunt fabricate din materiale termoplastice cu densitate scăzută, care devin moi și flexibile atunci când sunt încălzite în cuptor de aer sau în baie de apă. După încălzire, AccuCushions oferă un sprijin cald și reconfortant care are un efect calmant asupra majorității pacienților.

Odată răcite, pernele AccuCushions devin ferme și rigide, asigurând o reproductibilitate excelentă și o plasare precisă pentru un tratament extrem de precis. Pernele AccuCushions pot fi folosite cu tetiere Silverman și se pot utiliza sub măștile termoplastice pentru a crea suport și imobilizare personalizate la 360 de grade. Pernele AccuCushions cu umplere suplimentară în gât pot fi folosite fără tetieră Silverman, permițând susținerea și imobilizarea optime a coloanei cervicale.

Interiorul pernei conține un amestec patentat de polistiren ușor, de înaltă calitate, învelit de un strat subțire de termoplastic. Materialul exterior moale și extensibil este realizat din țesătură simplă de nailon. Toate pernele AccuCushions sunt 100% netoxice, cu o contracție minimă și fără miros. Pernele AccuCushions sunt pentru un singur pacient, dar pot fi reîncălzite și reformate dacă este necesar.

• 100% fără toxicitate si fără miros specific

• Reconfortante si calmante pentru pacient

• Pot fi reîncălzite si remodelate

• Creșterea controlului asupra zonei cervicale având o atenuare redusă

Suport Cap

Suport Cap-Umeri

Suport Corp

SALTELE CU VACUUM

Saltelele cu vacuum sunt dispozitive de fixare a pacientului personalizabile (iau forma pacientului) ce asigura o pozitionare precisa dar si confortabila a pacientului la toate sedintele de tratament. In functie de dimensiuni pot fi utilizate pentru anumite zone ale corpului sau chiar pentru intreg corpul. Pentru producerea vacuumului in interiorul saltelei se utilizeaza o pompa de vacuum, inclusa in pachet. Pentru mentinerea saltelelor intr-o pozitie fixa si repetabila se utilizeaza barele de indexare specific pentru saltele incluse in pachet.

 

Proiectate pentru utilizare pe termen lung, pentru mai mulți pacienti

Disponibile în diverse dimensiuni, pot fi indexabile si există inclusiv modele compatibile RM.

Suprafața exterioară din poliamidă este foarte rezistentă la rupere si tăieturi și este ușor de curățat si dezinfectat

Disponibile cu supape sau adaptoare pentru toate pompele cu vid de la diverși producători consacrați

KLARITY

MEICEN RENFU